Een tijdje terug was ik op zoek naar een goede zonnebril. Mijn zoektocht was helaas nogal lang en pas drie dagen voor mijn vakantie kon ik op het nippertje een geweldige zonnebril vinden. Omdat meer mensen moeite hebben met een zonnebril vinden, zal ik mijn geweldige tip delen over waar een goede, hippen én mooi passende zonnebril kan vinden. Deze heb ik namelijk gevonden bij het merk Charlie Temple! Charlie Temple is eigenlijk wat meer bekend van gewone brillen, en dit was ook het enige wat ik wist, maar zij verkopen dus ook geweldige zonnebrillen. Lees snel hieronder in deze blog wat mijn ervaring is. 

Goede kwaliteit 

Allereerst zijn de zonnebrillen van Charlie Temple van hele goede kwaliteit. Dit was ook mijn eerste vereiste en tevens het vereiste wat mijn zoektocht wat moeilijker maakte. Bij Charlie Temple zit in de zonnebrillen een 100% UV-filter, waardoor je ogen de rust krijgen die ze nodig hebben als de felle zon schijnt. En buiten dat dit alleen goed is voor je ogen, is dit ook goed om hoofdpijn en rimpels van het fronsen te voorkomen. Een win-win situatie dus! 

Hip 

Daarnaast zijn de zonnebrillen van Charlie Temple erg hip en helemaal van deze tijd. Ik ondervond namelijk tijdens mijn zoektocht dat goede kwaliteit zonnebrillen vaak óf erg duur zijn óf heel ouderwets. En als jongere wil ik natuurlijk wel een hippe zonnebril waarmee ik me kan vertonen op festivals en feestjes! Bij Charlie Temple zijn ze dus gelukkig erg hip en ze hebben een grote collectie. Ik kan me dus niet voorstellen dat er niet iets tussen zit naar jouw smaak. Oja, en ze hebben voor de mannen onder ons ook genoeg keuze om een leuke heren zonnebril te vinden. 

Mooi passend 

Tot slot zijn de zonnebrillen van Charlie Temple mooi passend en kan je deze helemaal uitkiezen naar de grootte en vorm van je eigen gezicht. Je kunt op de website bijvoorbeeld filteren tussen small, wide, extra wide, enzovoort. Ook kan je als je niet weet welke maat je hebt opmeten welke maat het beste bij je past. En op de vorm kan je dus ook filteren. Hierbij kan je kiezen uit rond, cateye, pilotenbril, enzovoort. Ik was al aan het zoeken op 'zonnebril rond' op Google omdat dat de mooiste vorm is bij mijn hoofd, en kwam zo eindelijk (na lange zoektocht) uit bij Charlie Temple!

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie