Het lijkt nog wat vroeg om al aan de Sinterklaastijd te denken. Toch is het wel slim om je nu alvast te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Je wilt immers, als de goede man eenmaal in het land is, niet met lege handen staan. Speculaaspoppen en pepernoten online kopen is daarom een goed idee. Je kunt ze nu alvast bestellen en de levering is dan later dit jaar. Je hoeft er dus zelf niet voor te zorgen dat de speculaaspoppen en pepernoten onder optimale condities bewaard blijven. Door ze nu alvast te kopen weet je zeker dat je zo ongeveer eind oktober je bestelling in huis hebt. Deze bestelling kun je nog personaliseren door er een logo van je bedrijf op te laten zetten. Daar is nu nog voldoende tijd voor.

Speculaaspoppen en pepernoten horen bij het Sinterklaasfeest

Ze zijn niet alleen heerlijk, maar horen ook bij de Sinterklaastraditie. Speculaaspoppen zijn bij uitstek geschikt om mee te geven aan je klanten. Zeker wanneer je inderdaad het logo van je bedrijf op de verpakking laat zetten, breng je je bedrijf nog een keer extra onder de aandacht. Pepernoten worden meer gezien als traktatie voor de kinderen. Maar hoe leuk is het om iedere klant een klein zakje pepernoten mee te geven? Je klanten zullen dat zeker waarderen! Door de pepernoten in een mooi (jute) zakje mee te geven, geef je je klant een echt cadeautje!

Doe iets goeds tijdens je bestelling

Je kunt er namelijk voor kiezen om, behalve je klanten en je medewerkers, ook nog anderen blij te maken met je bestelling. Het is mogelijk om een "goede-doelen-label" aan het zakje pepernoten of aan de speculaaspoppen te laten bevestigen. Hiermee ondersteun je goede doelen als Stichting Hulphond, Nationaal Fonds Kinderhulp of Cliniclowns. Dit kan voor een van deze of een van de andere goede doelen flink oplopen. Per verkocht label wordt dan namelijk € 1,00 op de goede doelen rekening gestort! De andere kant van het label kun je naar eigen inzicht invullen.

Bestel meer voor een betere prijs

Nu zijn de prijzen voor de speculaaspoppen en de pepernoten al goed, maar hou rekening met de staffelkorting. Dit houdt in dat je meer korting krijgt naarmate je meer bestelt. Het kan dus slim zijn om een extra voorraadje te bestellen. Je kunt dan wat extra's uitdelen op de voetbalclub, in de klas van je kinderen of tijdens het Sinterklaasfeest in het dorpshuis. Deze speculaaspoppen of pepernoten komen sowieso wel op, daar hoef je niet bang voor te zijn!

Nu ook te bestellen op Tezet.be

Naast de vertrouwde Nederlandse webshop kunnen onze Vlaamse Zuiderburen nu ook hun pakketjes voor Sinterklaas bestellen op Tezet.be

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie