Is je auto, door een ongeval of technische mankementen, een sloopauto geworden? Dan denk je wellicht dat je daar geen cent meer voor kunt krijgen en dat je zelfs zult moeten betalen om het ding af te voeren. Maar niets is minder waar. Dat de auto nu een sloopauto is, wil niet zeggen dat deze compleet waardeloos is. Er zijn, over het algemeen, nog steeds onderdelen die te gebruiken zijn en waardoor je je sloopauto verkopen kunt. Je hoeft er zelfs niet zelf meer mee de weg op. OSW koopt je auto en zorgt dat deze bij je thuis wordt afgehaald. Zo kan je sloopauto verkopen je toch nog wat geld opleveren.

Je sloopauto verkopen regel je bij OSW, gewoon online

De ellende met een auto die total loss is, is dat deze niet meer veilig de weg op kan. Je kunt er dus niet mee naar een sloopbedrijf of naar een andere lokatie gaan om de auto te verkopen. Met OSW heb je die problemen niet. Je sloopauto verkopen aan OSW is zo geregeld en je hoeft er de deur niet eens voor uit. Het aanbieden van je sloopauto gaat ook heel gemakkelijk. Al in 5 minuten heb je een, vrijblijvende, offerte aangevraagd. Deze offerte zal al snel in je mailbox belanden. Ben je akkoord? Dan is het tijd voor de volgende stap.

Je auto wordt opgehaald

Je sloopauto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt de auto verkopen en deze bij je thuis laten ophalen. Waar jij bij staat wordt het geld naar jouw bankrekening overgeboekt. Dit kun je direct controleren. Ook krijg je een vrijwaringsbewijs. Dit zorgt ervoor dat je voor deze auto geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en dat je de auto uit de verzekering kunt halen. Is alle papierwerk en zijn de financiën geregeld? Dan wordt de auto opgeladen en is deze uit je straat of van je erf. Dat scheelt een hoop kopzorgen!

Ook voor andere zaken kun je bij OSW terecht

Ook als je auto nog zo goed als nieuw is, of als je je motor wilt verkopen kun je dat heel gemakkelijk online regelen. OSW zal altijd snel een vrijblijvende offerte doen. Deze kun je direct accepteren, maar je kunt ook nog verder kijken naar andere mogelijkheden. Je kunt er op vertrouwen dat de offerte van OSW zeer scherp is en dat de afspraken worden nagekomen. Op die manier heb jij in een mum van tijd je auto of motor verkocht.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie