Het is eindelijk zo ver, de zomer is aangebroken. Het weer is lekker dus dat betekent dat je ook steeds vaker buiten te vinden bent. Even een terrasje pakken of naar een festival of gewoon chillen in het park. Het is de tijd van het jaar om je in de natuur te begeven. Maar je kan ook lekker in de natuur bewegen. Bewegen is heel belangrijk in het leven van de mens. Echter, het komt nog vaak voor dat we ons leven hier niet op inrichten. We leven volgens het boekje star en saai. De weken vliegen voorbij zonder een keertje spanning en sensatie. Daarom helpen we je in deze blog naar een flexibel leven waar je meer voldoening en plezier uit zal gaan halen!

Bewegen maakt fit

Het grote voordeel van bewegen in de vorm van sport is dat het je fit maakt. Je krijgt er meer spieren van, een betere conditie en gaat er dus ook gezonder en fitter uit zien. Het zal soms zwaar zijn en je lichaam zal in het begin iets meer moeite hebben met herstellen. Maar na verloop van tijd zal je met steeds meer eenvoud je oefeningen afmaken. Beoefen je je sport dan zal die extra conditie ervoor zorgen dat je meer conditie hebt en dus ook meer kan presteren. Des te beter je presteert des te meer voldoening je uit het bewegen haalt. Dit goede en fitte gevoel slaat ook door op je dagelijks leven. 

Flexwerken

Het is wel handig als je tijd vrij maakt om te kunnen sporten. Na je werk kan het soms nogal zwaar vallen om je nog een keer te moeten opladen voor een sportieve avond. Daarom is het de moeite waard om te gaan flexwerken. Dit zorgt letterlijk voor meer flexibiliteit in je leven. Je kan op dagen dat je wilt gaan sporten namelijk thuiswerken. Op zo een dagje thuis werken kan je op een efficiënte manier met je tijd omgaan. In plaats van in de spits staan kan je nu boodschappen doen, of een naar de gym of de kinderen van school ophalen. 

Een bewegelijk scherm met behulp van een monitor arm

Nu we toch bezig zijn kunnen we ook het op het werk je leven meer flexibiliteit geven. Maar hoe doe je dit dan? Nou met een hyper bewegelijke monitor arm. De monitor arm zorgt dat je eenvoudig je scherm kan delen en vanuit elke positie het overzicht kan bewaren. 

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie