Voor kinderen is het verzinnen van cadeaus vaak vrij simpel. Ze zijn overal blij mee en geven daarnaast ook altijd aan wat ze leuk vinden. Meestal hebben ze wel een film waar ze heel erg fan van zijn of een sport die ze graag beoefenen. Aan de hand daarvan kan vaak vrij simpel een cadeau gekozen worden. Zodra kinderen echter iets ouder worden en de tienerfase aanbreekt, lijkt dit iets moeilijker te worden. Tieners zijn toch altijd iets kieskeuriger, ze vinden het ook belangrijker wat andere tiener krijgen en of vinden van een cadeau. Er is dus veel meer om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een cadeau voor een tiener. In deze blog geef ik een aantal cadeautips voor tieners.

Elektronica

Doordat tieners zoveel bezig zijn met elektronica, zijn dit meestal ook de cadeaus die wel gewaardeerd worden. Ze spenderen veel tijd op Facebook, Snapchat, Tiktok, Instagram en Youtube. Dit doen ze uiteraard op een mobiele telefoon, een tablet of een laptop. Zodoende is het een leuk idee (ook om schade aan dit product en daarmee een grote kostenpost te voorkomen) om een beschermhoesje voor deze items te kopen. Voor de telefoon kunnen Apple hoesjes gekocht worden, maar je kan er ook voor kiezen om een Iphone hoesje met foto te laten maken. Zo kan je een persoonlijk cadeau maken waar jouw tiener zeker blij mee zal zijn. Meestal moet je hierbij niet kiezen voor een foto van de tiener zelf (en al zeker niet van het gezin zelf..), denk hierbij eerder aan een mooie vakantiefoto of een foto van een huisdier.

Ook voor de tablet en de laptop kan een beschermende hoes gekocht worden. Dit worden meestal ‘sleeves’ genoemd. Ook deze kunnen tegenwoordig gepersonaliseerd worden met een tekst of een foto. Daarnaast heb je ook sleeves die wat steviger zijn en zodoende gelijk als laptoptas gebruikt kunnen worden.

Kleding

Naast elektronica is kleding natuurlijk ook erg belangrijk voor een tiener. Dit is de fase waar een tiener echt een eigen stijl ontwikkeld en vaak niet meer door een ouder gekochte kleding wilt dragen. Zodoende kan het soms moeilijk zijn om kleding te kopen voor een tiener en is het soms zodoende handiger om een cadeaubon te kopen voor een zaak waarvan duidelijk is dat het een favoriet is van de tiener. Uiteraard kan je kleding retourneren, dus als je een goed beeld hebt van de smaak van jouw tiener kan je er een gok op wagen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie