De chakra's zijn de energiepunten van de wezens. Ze worden weergegeven door verschillende kleuren en bevinden zich in zeven punten langs de ruggengraat. Chakra healing zal je helpen om een volwaardig persoon te zijn, in totale balans. Kijk hoe je voor elk van hen kunt zorgen.

Rood Chakra – Basis

Het rode chakra bevindt zich aan de basis van de wervelkolom. Het vertegenwoordigt de wortels van de mens en zijn stabiliteit.

Hoe te genezen: Het is aan te raden om zoveel mogelijk op blote voeten te lopen om het rode chakra te genezen. Het eten van rood voedsel kan ook helpen bij het genezingsproces

Oranje chakra – Heilig

Dit chakra, bevindt zich twee vingers onder de navel, aan de onderkant van de buik. Het staat voor seksualiteit, creativiteit en het vermogen om veranderingen in het leven te accepteren.

Hoe te genezen: Goed voor jezelf zorgen, romantische films kijken en de kleine prestaties van het dagelijks leven vieren zijn handelingen die het oranje chakra gezond houden.

Geel chakra – Zonneplexus

Het gele chakra zit op de bovenbuik. Het vertegenwoordigt onze controle over het leven en onze veiligheid.

Hoe te genezen: De ochtendzon naar buiten brengen is heel goed voor dit chakra. Kies bij het voeden voor geel voedsel en neem kamillethee.

Groene Chakra – Hart

Dit chakra bevindt zich in het midden van de borst en vertegenwoordigt de liefde, ons vermogen om geliefd te zijn en lief te hebben. Het is verbonden met medeleven en empathie.

Hoe te genezen: Bepaal in je routine een periode om jezelf te wijden aan het doen van dingen waar je van houdt.

Blauw chakra – Laryngaal

Het blauwe chakra blijft in de keel hangen en vertegenwoordigt ons vermogen om te communiceren, ons te uiten en de waarheid te spreken.

Hoe te genezen: Zingen is een geweldige oefening om je blauwe chakra gezond te maken. Dus zelfs als je je stem niet leuk vindt, zing dan waar mogelijk.

Indigo Chakra – Frontaal

Het indigo chakra bevindt zich tussen de ogen en vertegenwoordigt ons vermogen om een overzicht van de wereld te hebben. Het heeft een verbinding met onze verbeelding, zelfkennis en intuïtie.

Hoe te genezen: Probeer meer aandacht te hebben voor gesprekken, observeer de details en de energieën van de mensen om je heen.

Violet Chakra – Coronair

Dit chakra vertegenwoordigt onze spirituele verbinding met onszelf en bevindt zich aan de bovenkant van het hoofd.

Hoe te genezen: Lezen en mediteren zijn geweldige methoden om voor dit chakra te zorgen. Oefen reflectie in je dagelijks leven en bekijk video's met inspirerende lessen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie