Het is iedereen wel eens overkomen: Je hebt morgen een verjaardag van een vriend of vriendin, maar je bent helemaal het cadeau vergeten. En eigenlijk heb je ook helemaal geen tijd meer om nog langs de winkels te gaan. Je moet immers gewoon nog werken overdag. Gelukkig kan je tegenwoordig veel online regelen. In deze blog lees je welke cadeautjes je allemaal last minute nog kunt regelen op het internet. 

Webshops met snelle bezorging

Een aantal jaar geleden moest je vaak minstens een week wachten tot je bestelde pakketje werd afgeleverd. Tegenwoordig gaat dit echter veel sneller. Ga dus op zoek naar webshops die de volgende dag nog iets kunnen leveren. En dit zijn echt veel meer webshops dan je denkt! Vorige maand was mijn beste vriendinnetje jarig, maar ik was in alle drukte haar cadeau helemaal vergeten. Ik wist dat ze heel graag een gellak set wilde voor haar verjaardag. Ik dacht dat ik het zeker wel kon vergeten om dit nog de volgende dag in huis te hebben. Dit viel gelukkig enorm mee! Ik ging met weinig hoop naar de site van Yinger, het merk waarvan ze graag een gellak set wilde. Hier zag ik dat het pakket al de volgende dag geleverd kon worden. En ja hoor, de volgende dag werd er netjes aangebeld door de postbezorger. Ik had zelfs nog genoeg tijd om het cadeau mooi in te pakken! 

Een leuk uitje

Een trucje dat mij al vaak heeft gered, is om een uitje te geven als cadeau in plaats van een fysiek cadeau. Dit heb ik bijvoorbeeld al meerdere keren gedaan voor vaderdag of moederdag. Hier hoef je namelijk niets voor te bestellen en je hoeft ook niet langs de winkels. Je kunt een uitje online regelen door bijvoorbeeld op vakantieveilingen te zoeken naar een leuk dagje weg. Zo kun je hier bijvoorbeeld voor een prikkie entree kopen voor de spa. Of je kunt bieden op een hotelovernachting in een leuke stad. Je hoeft dit echter niet perse online te doen. Je kunt ook gewoon een leuk kaartje schrijven voor de jarige met hierop een leuke boodschap en uitleg over het uitje. Zo simpel is het! Om het iets persoonlijker te maken, kun je ook een gepersonaliseerd kaartje met foto bestellen. Op veel sites waar je dit kunt doen bezorgen ze ook nog de volgende dag. Hierdoor lijkt het net alsof je het cadeau goed hebt uitgedacht van te voren. Niemand hoeft te weten dat dat niet zo is!

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie