Weet je eigenlijk wel hoe mooi ons eigen land is? Weet je wel dat je prima vakantie kunt vieren in eigen land? En weet je wel dat Hotel Inntel je nogal wat te bieden heeft? Vanuit een van deze hotels kun je vervolgens prima de omgeving en zelfs het buitenland ontdekken. Een Inntel hotel in Eindhoven bijvoorbeeld, is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan België. Ga je naar Gent, dan boek je daar gewoon een van de hotels Gent. En zo is het plaatje compleet. Je hoeft in elk geval niet altijd duizenden kilometers af te leggen om het gewoon goed naar jouw zin te hebben.

Altijd gevestigd in iconische panden

Wat betreft hotels heeft ons land veel te bieden. Elke grote stad beschikt over een keur aan hotels. Bonnen dat aanbod is een Inntel hotel toch altijd wel een bijzonder hotel. Deze hotels liggen namelijk altijd centraal en het gaat in zo goed als alle gevallen om hotels die gevestigd zijn in iconische panden.  De hotels van Intel vind je onder meer in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zaandam en Eindhoven. Wil je interessante stedentrips maken, dan ben jij in een van deze hotels dus altijd op precies het goede adres. 

Zeer eigentijds en chique hotels in de grote steden van ons land

De Inntel hotels gelden altijd als eigentijds en chique. Ze liggen zeer centraal en ze staan stuk voor stuk voor kwaliteit, beleving en vooral ook sfeer. De kamers zijn zeer goed en ruim en er zijn kamers beschikbaar die beschikken over extra luxe in de vorm van bijvoorbeeld een whirlpool. Inntel hotels bieden je veel voor relatief weinig geld. Er zijn altijd aantrekkelijke arrangementen beschikbaar en bij alles wat het hotel doet zijn respect voor milieu en mens leidend. Er wordt op een zeer duurzame manier ondernomen en er wordt vooral aandacht besteed aan het milieu. Dat alles samen maakt een bezoek aan een van de hotels altijd zeer de moeite waard. 

Laat je in de watten leggen door het gastvrije personeel

Het is echt een misvatting om te denken dat alles wat verder weg gelegen is altijd mooie ris. Dat bewijzen wel de Inntel hotels in ons land. Laat je in de watten leggen in iconische panden en ervaar de gastvrijheid van het altijd vriendelijke personeel van deze hotelketen.

 

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie