We merken er misschien nog niet ontzettend veel van, maar we zitten toch echt in hartje zomer nu. We hebben op het begin van de zomer al ontzettend lekker weer gehad. We blijven voorlopig nog even in de zomer zitten en moeten genieten van elke zonnestraal die we krijgen. De zomer is voor sommige toch een wat duurder seizoen, omdat de terrassen natuurlijk ultiem genieten zijn. Maar waarom zou je altijd geld uit moeten geven om te kunnen genieten van de zon? Je kunt voor de verandering ook een dag lekker in je tuin zitten. Wij geven je daarom vandaag wat tips hoe je je tuin zomer proof maakt.

Loungesets

Wat ervoor zorgt dat je echt ultiem kunt relaxen in je tuin, is natuurlijk een goede lounge set. Loungesets zijn bijna ondenkbaar uit een tuin waar je even flink een dag kunt genieten. Loungesets bestaan uit een grote tuinbank met vaak een salontafel. Een lounge set kan je overal in je tuin zetten waar je wil. De meeste kiezen voor een plek waar je zelf de keuze hebt of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Denk bij een parasol. Het is natuurlijk handiger als je zo nu en dan de parasol uitklapt dan dat je de hele lounge set door je tuin moet slepen naar de zon of schaduw. 

Tuinmeubelland.nl

Als je behoefte hebt om je hele tuin om te gooien met nieuwe meubels, raden we tuinmeubelland.nl aan. Hier heb je een breed assortiment aan tuinmeubels en kan je eens goed zoeken wat je nodig hebt. Tuinmeubelland heeft van alles: loungesets, parasols, tuinbanken, tuinstoelen, terras verwarmer, tuintafels, ga zo maar door.

BBQ

Met het lekkere weer is het natuurlijk altijd gezellig om met het gezien te barbecueën. Dit is ook iets typisch Nederlands en doen we allemaal graag met het gezin of met vrienden. Lekker veel vlees en vis halen om te bakken en braden, manden vol met stokbrood en lekkere dipjes, je kent het wel. Om nog meer te genieten van een goede sessie barbecueën, zorg voor een goede tafel en stoelen. Maak het je nog comfortabeler door lekkere kussens in de stoelen te leggen. Ook de parasol bij de hand houden is nooit een verkeerd idee. Als je op een warme zomerdag aan het eind van de middag al begint met een borrel, is een parasol nog niet zo’n gek idee. Later op de avond als de zon ondergaat, kan die uiteraard weer ingeklapt worden.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie