Je besluit om niet te kiezen voor Triple Play. Je kiest dus niet voor een drie-in-1 abonnement. Je besluit om te kiezen voor een twee-in-1 abonnement, dus voor een abonnement met internet en televisie. Door de website internetvergelijken.nl te gebruiken weet je welke internetproviders zo’n internetabonnement aanbieden. Na het aanvinken van internet en van televisie bovenaan de zojuist genoemde website verschijnt er een lijst met internetproviders in beeld.

Niet alleen letten op de prijs, de snelheid en de score

Je gaat de verschillende internetabonnement met internet en tv vergelijken. Op de genoemde website kun je de verschillende abonnementen vergelijken op 3 verschillende criteria: prijs, snelheid en score. Selecteer je Goedkoopste eerst? Dan wordt het goedkoopste abonnement het eerste getoond. Kies je voor Snelste eerst? Dan wordt hert abonnement met de hoogste snelheid het eerste getoond. Je ziet direct dat dit een erg prijzig abonnement is. Kies je voor Hoogste score? Dan wordt het ‘beste’ abonnement getoond. Dit hoeft echter niet het voor jou beste abonnement te zijn. Bij het bepalen van het beste abonnement zijn namelijk niet alleen de op de website genoemde criteria prijs, snelheid en de score van belang. 

Waar moet je op letten bij het vergelijken van abonnementen internet en tv?

Kies je voor het goedkoopste pakket? Let dan op!

  • Je moet bepalen of er genoeg zenders in het goedkoopste  pakket zitten.
  • Je moet bepalen of er in dat pakket ook voldoende HD zenders zitten.
  • Bevat het pakket de door jou gewenste interactieve opties, zoals bijvoorbeeld het kunnen terugkijken van programma’s, het live kunnen pauzeren en het kunnen opnemen van programma’s. Vind je bijvoorbeeld het opnemen van programma’s belangrijk en biedt het goedkoopste abonnement die mogelijkheid niet? Dat kan een reden zijn om te kiezen voor een duurder abonnement met een tv-pakket dat die mogelijkheid wel biedt.
  • Bij een abonnement kunnen bepaalde zenders, zoals bijvoorbeeld Fox Sport Eredivisie, zijn inbegrepen.
  • De vier zojuist genoemde punten hebben betrekking op de inhoud van een pakket. Andere punten die voor jou van belang kunnen zijn: de aansluitkosten, een gratis monteur, een eenmalige korting, de mogelijkheid om een extra tv ontvanger aan te sluiten en een bij de prijs inbegrepen beveiligingspakket. 
Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie