Toe aan nieuwe kleding en je bent de websites waar je altijd besteld zat? Wij kennen het! Een H&M en een Zara zijn natuurlijk geweldige winkels met een breed assortiment. Ook komen ze vaak met nieuwe kleding, maar het is niet zo gek als je het op een gegeven moment zat wordt. Op een gegeven moment is het ook wel is leuk om verder te kijken dan de welbekende winkels waar elke vrouw kleding koopt. Daarom geven we je vandaag graag wat tips van kledingwinkels die je wellicht nog nooit bent tegengekomen. Zo kan je afwisselen en blijven combineren met de wel bekende merken. Het leuke hieraan is, is dat je ook nog eens wat anders voorbij ziet komen dat dat je gewend bent!

Parajumpers

Parajumpers staat vooral bekend om hun comfortabele kleding. Denk aan de bekende parka's van nu. Wat momenteel helemaal trendy is, zijn gewatteerde jassen. Het is allemaal niet zo opwindend. Denk aan een zwarte jas met een zwarte broek. Parajumpers heeft echter meer details toegevoegd aan hun jassen dan alleen dat. Parajumpers is een uniseks merk. Quotrell daarentegen is alleen voor de mannen ontworpen. Wel is het een vergelijkbaar merk.

Guts&gusto

Guts&gusto is ondertussen een stuk groter geworden, maar begon uiteraard zoals iedereen als een kleine onderneming. De eerste winkel is inmiddels ook al een feit. Guts&gusto verkoopt kleurrijke stijlvolle kleding. Nu er een fysieke winkel is kan je zelf de keuze maken of je online wilt bestellen of dat je gaat shoppen in de fysieke winkel. Die voorkeur is voor iedereen anders. Het fijne aan een webshop in deze tijd is dat je ongegeneerd door kunt winkelen. Ook zitten hier zeker voordelen aan. Altijd maar naar de winkel moeten om iets nieuws aan te schaffen is ook niet altijd even ideaal.

Comegetfashion

En last bot not least: comegetfashion. Dit is een webshop die qua kleding en stijl best vergeleken kan worden met de Zara. Een heel groot voordeel en leuke tip wat Comegetfashion verkoopt, zijn broekpakken. We kennen allemaal de straight leg pantalons wel met een bijpassende blazer. Dit is op dit moment helemaal hip en zal misschien ook wel nooit meer uit gaan. Deze outfit is alledaags, tijdloos en ontzettend hip. Het prettige is dat je deze combinatie ook los van elkaar kunt dragen. Ook kan jezelf bepalen hoe je het stijlt: ga je voor een nette of een stoere look. Je kan letterlijk elke kant ermee op. 

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie