Zelf een wespennest verwijderen?

Een wespennest verwijderen is niet altijd even simpel, vaak heb je er jaarlijk last van. Dit komt omdat het dan lekker weer aan het worden is. Wespennest  verstoppen zich op de raarste plekken, hierdoor is een wespennest moeilijk te vinden. Het is daarom ook een echte uitdaging op een wespennest. Want, hoe ga je eigenlijk aan de slag? Laat je een bedrijf komen of ga je toch liever zelf aan de slag?  Zelf aan de slag raden de meeste af, de gevolgen van het zelf doen is dat het niet volledig nauwkeurig gaat of dat de wespen boos worden, kijk dus goed uit straks wordt je gestoken. 

Bestrijden

Het is niet mogelijk om een wespen te bestrijden als je de wespennest verwijderen Arnhem , niet kan vinden. Als je de wespen een voor een doodgaat maken wordt de rest boos. Hierdoor heb je kans dat je dus nog meer problemen veroorzaken. Ze zullen met meer komen en dat is het laatste wat je natuurlijk wilt. Denk daarom goed na over de gevolgen. Als je eenmaal het wespennest hebt hoe ga je dan te werk? Dat hangt ook af van de locatie waar de wespennest zich begeeft De wespennest verwijderen is de bron, hier wonen de wespen in.  Op het moment dat het een groot wespennest  is of het op een locatie hangt waar je eigenlijk niet bij kan laat het dan hangen en bel een professioneel persoon die het voor jou kan weghalen. Het is uiteraard begrijpelijk dat je last hebt van de wespen en je er zo snel mogelijk van af wilt. Het belangrijkste is geduld hebben. Zit het wespennest verwijderen Arnhem in de tuin en heb je spelende kinderen? Dan kan je eventueel een plastic fles met zoetigheid neerzetten, denk aan limonadesiroop of andere zoete producten. 

Aan de slag

Wil je wel zelf aan de slag? Zorg dan voor uiterste beschermende kleding, dit is belangrijk en zo voorkom je dat je gestoken kan worden. Wespen steken namelijk heel erg simpel door een spijkerbroek heen of door je t-shirt. Naast dat je jezelf wilt beschermen zorg ook dat er geen huisdieren, mensen of kinderen aanwezig zijn. De voorkeur gaat uit naar s avonds, dit komt omdat de wespen dan in het wespennest verwijderen Arnhem zitten. Als de bestrijding mis gaat heb je kans dat de wespen enorm agressief worden en zullen ze dus zeker niet in de korf blijven zitten. Om wespennest verwijderen en  te bestrijden heb je speciaal product nodig zodat de wespen geleidelijk zullen sterven. Dit bestrijdingsmiddel moet rechtstreek op de korf komen. Je moet dus dichtbij staan wil je er goed bijkomen. Bescherm je ogen goed met een bril bijvoorbeeld. Blokkeer hierbij absoluut niet het wespennest.  Is de poging mislukt? Ga niet verder, bel een professional. 

 

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie