Een printer is een erg functioneel apparaat dat iedereen in huis zou moeten hebben, tenzij je een andere plek hebt om gemakkelijk te kunnen printen. Printen is erg handig voor belangrijke formulieren op papier te hebben. Dit kan onder andere handig zijn als je op reis gaat. Als je op reis gaat met het vliegtuig moet je inchecken en heb je een boardingpass nodig die je kunt uitprinten. Maar wat als de inkt op is, wat doe je dan en waar kun je dit weer bestellen? Dat lees je hier!

Inktpatronen voor jouw printer kunnen anders zijn

Er zijn erg veel inktpatronen die per merk en printer kunnen verschillen. Het is wel fijn dat deze inktpatronen op websites verkrijgbaar zijn, waardoor je ze dus kunt bestellen. In de meeste gevallen als je online iets besteld, komt het een dag of twee dagen later binnen. Dit is erg handig als je een belangrijk formulier moet uitprinten en je cartridges ineens op zijn.

Soorten inktcartridges voor jouw printer

De soorten inktpatronen verschillen per printer. Inktpatronen hoef je overigens niet per se van het merk van de printer te kopen. Een b-merk is het goedkopere merk van een bepaald product. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een zak chips van de Albert Heijn zelf. De zak chips met de naam van de supermarkt is goedkoper en wordt het b-merk genoemd.

De inktcartridges zijn niet voor elke printer aanvaardbaar, dit kan onnodige kosten veroorzaken en daarom is het erg van belang dat er goed wordt uitgezocht welke printer jij hebt en of deze b-merk inktpatronen aanneemt. Jij wilt namelijk geen b-merk inktpatronen kopen, deze in je printer stoppen en er achter komen dat ze niet werken.

Canon printers met inktcartridges

Canon is een erg bekend merk in de fotowereld. Canon heeft veel camera’s en printers en verkopen ook inktcartridges. Inktcartridges Canon zijn handig om er direct bij te kopen, zodat je altijd een voorraad hebt. De inktpatronen van Canon gaan net als andere inktpatronen lang mee, vooral als je niet iedere dag veel print. Hoe snel de inktvoorraad slinkt ligt aan een aantal zaken. Onder andere de frequentie dat er geprint wordt speelt een rol. Echter, het kan ook zo zijn dat je erg veel kleur print, wat onnodig is. Dit komt met het gevolg dat de kleureninkt snel op zal zijn en dit is vooral zonde. Het kan een van de keren erop voorkomen dat je kleur nodig hebt en dat hij vastloopt of dat een van de kleuren op is. 

 

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie