Een leuk en origineel kerstcadeau bedenken kan soms wel is heel erg lastig zijn. Dit komt vaak neer op een parfum of een boek. En daar is natuurlijk helemaal niks mis mee alleen als je dat al jaren achter elkaar krijgt kan dit wel een beetje eentonig worden. Het kan helpen om goed naar de hobby’s van de persoon in kwestie te kijken. Vindt hij of zij het bijvoorbeeld leuk om te tekenen of verven? Dan is een nieuwe zet kwasten of nieuwe set verf heel toepasselijk. En als diegene bijvoorbeeld heel erg van sporten houdt is een nieuwe sporttas of sportkleding (als je de maat weet) super leuk! Kies voor een cadeau dat altijd wel in de smaak zal vallen of vraag om een wensenlijstje, dat is altijd handig!

Mannen cadeaus

Mannen zijn over het algemeen wat moeilijker om kerstcadeaus voor te verzinnen. De meeste mannen houden wel van een lekker biertje. Richting de feestdagen hebben slijterijen vaak wel wat leuke bierpakketten. Ook is het leuk om er dan wat te eten bij te geven zodat je pakketje voor een gezellige avond helemaal klaar is. Als het nog een jonge man is die nog in zelfontwikkeling zit is het toch wel heel leuk om een boek of magazine te geven. Denk bijvoorbeeld aan Menlife of Mens’health. Hier kan hij veel informatie en leuke weetjes in vinden. Wat ook altijd goed in de smaak valt is een warme sjaal of handschoenen. Nu de temperaturen steeds weer kouder worden is het belangrijk om je goed warm te houden als je erop uit gaat. Kies wel voor een beetje donkere mannen kleuren zoals zwart, donkerblauw en antraciet, dit zal altijd wel goed zijn.

Vrouwen cadeaus

Op zoek naar een vrouwencadeau? Dan kan je eigenlijk alle bovenstaande tips al meenemen. Iets wat vrouwen ook graag dragen en leuk vinden om te krijgen zijn sieraden. Let wel goed op dat je de smaak weet van die gene en los het anders op met een cadeaubon van een juwelier. Dan kan zij zelf een keer naar de juwelier om wat moois uit te zoeken. Het zou ook zonde zijn als je iets hebt gekocht en het niet helemaal in de smaak valt. Daarom zijn cadeaubonnen altijd een goed idee. Het is misschien wel iets minder leuk om te geven maar zo heeft zij er later ook nog plezier van als ze wat leuks kan uitzoeken in een fysieke winkel. Voor een vrouw is het vaak wel verstandig om goed te kijken naar de smaak, vrouwen zijn daarin toch wat kieskeuriger.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie