Een auto leasen is iets wat steeds vaker voorbijkomt. Het wordt zelfs populair. Het is ook een ontzettend prettige manier om auto te kunnen rijden. Niet iedereen is nou eenmaal gezegend om een auto te kunnen kopen. Leasen is een goede oplossing daarvoor. Binnen het brede begrip leasen heb je ook nog een auto shortlease. Wij geven je daar graag vandaag alle voordelen van op een rijtje!

Voordeel 1: nieuwe auto’s

Als je je graag in de autowereld bevindt en je daar geïnteresseerd in bent, is een auto shortlease ideaal voor jou. Een shortlease contract houdt in dat het contract een looptijd heeft van 2 maanden tot 2 jaar. Met een shortlease contract kan je om elk jaar of elke 2 jaar een nieuwe auto uitzoeken. Dit is natuurlijk ontzettend gunstig voor als je het leuk vindt om van auto te wisselen. Zo kan je om het jaar met een nieuwe auto pronken. Bij elke dealerleasing is het natuurlijk anders uit wat voor soort assortiment je keuze hebt, maar het is een feit dat je lekker kan wisselen tussen auto’s wat natuurlijk hartstikke leuk is.

Voordeel 2: auto’s uitproberen

Als je voorheen auto’s kocht, had je natuurlijk niet echt de keuze om te wisselen van auto’s. Door een shortlease kan je lekker experimenteren met verschillende auto’s maar ook verschillende merken en modellen. Dit is niet alleen leuk, maar zo kan je er ook achter komen wat voor soort auto het beste bij jou past en wat je het lekkerste vindt rijden. Ben je nieuwsgierig naar hoe een elektrische auto rijdt, of een hybride? Dit voordeel komt erbij kijken als je een shortlease overeenkomst hebt.

Voordeel 3: flexibel

Een ander groot voordeel aan een shortlease is dat je geen flexibelere overeenkomst kan krijgen als met een shortlease. Het is voor niemand fijn om voor een lange periode vast te zitten aan een contract, want je weet nooit wat er in de tussentijd kan gebeuren met een bedrijf. Met een shortlease overeenkomst kan je na een aantal maanden per kalendermaand je overeenkomst stopzetten. Dit is een fijne gedachte als klant zijnde, dat je kan opzeggen wanneer je er klaar mee bent. Niet vastzitten aan iets. Vrijheid. Dit is misschien dan ook wel een van de meest voornamelijke reden dat mensen vaak kiezen voor een shortlease overeenkomst. Behalve als je natuurlijk van plan bent om voor een langere periode een auto te leasen. Dan kies je gewoon voor leasen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie