Je weet het als ondernemer inmiddels wel: online vindbaarheid is van essentieel belang voor het voortbestaan van je bedrijf. Waar je vroeger nog gewoon kon adverteren langs de kant van het voetbalveld en in het plaatselijke sufferdje, moet je nu zorgen dat je online gevonden wordt. Natuurlijk kun je de voetbalvereniging nog steeds sponsoren door een bord langs de lijn te plaatsen, maar echte klanten zal dit, naar alle waarschijnlijkheid, niet opleveren. Een belangrijke voorwaarde van online vindbaar zijn is dat je zo hoog mogelijk in Google komt te staan. En dat is nog niet zo gemakkelijk. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Geef bijvoorbeeld je copywriting uit handen, laat het over aan de experts.

Copywriting is een vak apart

Copywriting voor SEO doeleinden is echt een vak apart. Je kunt niet toe met gewoon een leuk stukje schrijven en hopen dat het effectief is. Met copywriting voor SEO moet je echt bepaalde regels aanhouden. Zo moet je tekst een minimaal aantal woorden bevatten, moet het zoekwoord een bepaald aantal keren voorkomen in de tekst en ook in de titel en een van de tussenkopjes. Ook een relevante afbeelding is belangrijk. Begint het je al te duizelen? Dan wordt het tijd om je copywriting uit te besteden.

Schakel een SEO bureau in voor een compleet plan van aanpak

Wanneer je ontdekt dat je concurrenten een stuk hoger in de online zoekmachines staan, dan is het tijd om je mouwen op te stropen en op onderzoek uit te gaan. Niet ieder SEO bureau werkt op dezelfde manier, het is dus belangrijk om een SEO bureau te vinden dat past bij jouw visie. Wanneer jij werkt in een duurzaam bedrijf, dat zich bezighoudt met het verbeteren van het milieu of met het produceren van producten op een minder milieubelastende manier, dan kan het zijn dat je duurzaamheid en vergroening hoog in het vaandel hebt staan.

Kies voor Ecoteers als je voor duurzaamheid gaat

Ecoteers is een totaal ander SEO bureau dan het gemiddelde SEO bureau. Ecoteers heeft duurzaamheid en vergroening hoog in het vaandel staan en draagt dat ook uit. Wanneer je een pakket afneemt wordt daar minstens één boom voor geplant in Nederland. Besteed je ook je copywriting uit bij Ecoteers? Dan komt er bij iedere 2.500 woorden nog een boom bij. Dat tikt, letterlijk, lekker aan. Je hoeft niet bang te zijn dat je hierdoor extra geld kwijt bent, de prijzen van Ecoteers zijn helder en staan gewoon op de site.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie