Overtollig bedrijfsafval is een probleem dat vaak voorkomt bij ontzettend veel bedrijven. Vaak heeft het bedrijf meer bedrijfsafval dan dat ze van tevoren hadden gedacht. Ze hebben dus een te kleine afvalbak voor al het afval. Daardoor komt er veel afval op straat of op andere plekken waar het niet hoort. Het is verstandig om over een container te beschikken die ruim genoeg is voor al je bedrijfsafval. Een erkend afvalinzamelingsbedrijf is hierin gespecialiseerd en is in staat om bedrijven te voorzien van vakkundig advies op maat. Ze beschikken over verschillende abonnementen, maar helpen bedrijven met het maken van de juiste keuze. Er is namelijk altijd een abonnement die past bij jouw bedrijfsafval. In dit blog leg ik uit waarom wij voor een erkend afvalinzamelingsbedrijf hebben gekozen en wat hiervan de voordelen zijn.

Keuze voor een erkend afvalinzamelingsbedrijf

De voornaamste reden waarom wij gekozen hebben voor een erkend afvalinzamelingsbedrijf is omdat wij te horen kregen dat een container huren bij zo’n bedrijf in de meeste gevallen goedkoper is dan de gemeente zelf. Verder waren wij op zoek naar een abonnement die erg compleet was en aansloot bij onze wensen en voorkeuren. Daarnaast moest het afvalinzamelingsbedrijf veel bezig zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vonden het belangrijk dat al ons afval werd gerecycled met het oog op een beter en groener milieu. Nadat we verschillende afvalinzamelingsbedrijven hadden vergeleken op een aantal criteria, zijn we uitgekomen bij een alles-in-één abonnement van MKB-Afval. Hieronder zal ik uitleggen wat daarbij zit inbegrepen.

Waaruit bestaat een alles-in-één abonnement?

Bij een alles-in-één abonnement zitten de levering van de rolcontainer op locatie, de huur van de rolcontainer, het legen van de rolcontainer, het verwerken van het bedrijfsafval en de milieutoeslagen inbegrepen. Dus zoals je ziet hoef je na het afsluiten van zo’n abonnement je vrijwel nergens meer zorgen over te maken. Je betaalt een vaste maandprijs en je krijgt niet te maken met verborgen kosten. Verder kun je het abonnement tussentijds wijzigen, mocht dat beter uitkomen. We zijn erg tevreden over de gang van zaken en we hebben naar onze mening de juiste keuze gemaakt om een container te huren.

Een container huren voor het bedrijfsafval

Het is vooral belangrijk om te kijken naar je eigen wensen en voorkeuren. Daardoor ben je in staat om de juiste keuze te maken voor iets wat ook daadwerkelijk bij je past. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Het enige wat ik je aanraadt is om te kijken naar alle verschillende opties. Er zit namelijk wel altijd een abonnement tussen die bij aansluit bij al je wensen en voorkeuren. Het laten verwerken van je bedrijfsafval was nog nooit zo eenvoudig.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie