Het is een erg makkelijke optie om snel naar te grijpen. Toch heeft niet iedere vrouw een jumpsuit wat past bij elke gelegenheid, of wordt de kans om er een te vinden of dragen gepasseerd. Het jumpsuit is een hele mooie optie om toch fashionable voor de dag te komen als je niet echt veel inspiratie hebt in de ochtend. Ben jij benieuwd hoe je een jumpsuit perfect kan stylen? Lees dan snel verder voor wat leuke ideeën!

Zorg dat je de juiste maat koopt

Een groot voordeel van het jumpsuit is dat je met één kledingstuk klaar bent om aan jouw dag te beginnen. Laat dit nou net ook een groot nadeel zijn. Zeg eens of jij het volgende herkent: te strak bij de borst en te los bij de benen, of andersom? Dit is een veel voorkomend probleem bij vrouwen en is daarom niks om je voor te schamen. Vervelend kan het wel zijn!

Als je van jezelf weet dat je op bepaalde plekken een maatje groter draagt, houdt hier dan rekening mee met het kopen van een jumpsuit. Zeker met een rode jumpsuit of witte jumpsuit kan de kleur ervoor zorgen dat alles zichtbaar is. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Kies een jumpsuit dat bij jouw figuur past

In het algemeen vallen jumpsuits vrij losjes. Dit om het hierboven genoemde te tackelen. Heb je een wat rechter lichaam en wil je juist de rondingen accentueren? Kies dan voor een jumpsuit met een strakke taille of mooi ceintuur.

Draag iets over het jumpsuit

Op momenten dat het wat kouder is dan je verwacht had, kan je ervoor kiezen om een kledingstuk over jouw jumpsuit aan te trekken. Helaas ben je dan niet meer klaar met één kledingstuk, maar twee is ook niet het einde van de wereld. Een jumpsuit groen kan je bijvoorbeeld heel mooi combineren met een zwart leren jasje. Of draag er een oversized trui overheen voor wat extra warmte.

In plaats van een leren jasje kan je ook kiezen voor een blazer als je voor een wat zakelijkere look wilt gaan. Draag het jasje en de blazer wel open, zo benadruk je jouw mooie vormen!

Maak de look compleet met een paar accessoires

Hierboven werd tussen neus en lip al het dragen van een ceintuur benoemd om een outfit wat meer body te geven. Letterlijk en figuurlijk. Behalve een ceintuur kan je ook kiezen voor een opvallen paar oorbellen of een mooie lange ketting.

Let er bij het uitkiezen van de accessoires wel op dat de stijl matcht met de look die je wilt creëren! Het zou zonde zijn als deze twee botsen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie