Wanneer men een bedrijf start, doe je dit met de gedachte het uit te laten groeien tot een succes. Dat hoeft geen bedrijf van wereldniveau te worden. Voor de meeste ondernemers is het al genoeg als het bedrijf een vaste klantengroep krijgt, langzaamaan een beetje groeit en iets toevoegt aan de maatschappij. Daarbij laat het de ondernemer en eventuele medewerkers werken in een bedrijf(tak) waar hun passie ligt. Een bedrijfswagen kan aan dit doel bijdragen. In deze blog vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Waar een bedrijfswagen goed voor is

Een bedrijfswagen is vooral een goede toevoeging voor bedrijven die veel transport nodig hebben. Dit kan het transport van producten zijn maar ook van personen. Wanneer je een klein bedrijf runt en zelf veel moet reizen voor vergaderingen en bijvoorbeeld product bezichtigingen, kan een bedrijfswagen hierin ondersteuning bieden. Anderszins is de aanschaf van bijvoorbeeld een bus perfect voor het vervoeren van producten.

Nieuw of tweedehands

Je kan zo’n bedrijfswagen nieuw of tweedehands kopen. Het is aan jou wat de eisen zijn voor de bedrijfswagen. Daar moet je vervolgens een budget aan hangen en dan kan je kijken wat er beschikbaar is op de markt. Misschien vind je een nieuwe wagen of een tweedehands model dat even goed is voor een scherpe prijs. Of is het de vraag: nieuw of tweedehands? Een item op jouw eisenlijstje?

Handige extra’s

Wanneer je een wagen gevonden hebt, kan je deze natuurlijk nog upgraden. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe bedrijfswagen alles heeft wat jij nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld een extra afgesloten compartiment voor het vervoer van breekbare producten of een navigatiesysteem zodat jij altijd in één keer naar de plaats van bestemming rijdt en nooit te laat bent op een afspraak. Vraag bij de verkoper naar de mogelijkheden voor extra’s op uw wagen.

Waar moet u zijn?

En die verkoper, wie is dat dan? Nou een bedrijfswagen occasion vind je zo op de website van Wensink, hier kan je uitgebreid door het assortiment snuffelen, online je vragen stellen en zo Ford bedrijfswagens bestellen. Op de website staat een hoop informatie zodat je in deze tijd niet onnodig de deur uit hoeft. Daarnaast doet Wensink ook aan reparaties en leasecontracten. Er zit dus voor iedereen wat bij. Het bedrijf heeft ook fysieke vestigingen die je een bezoekje kunt brengen. Werp een kijkje op de website en laat je inspireren. Voor je het weet, is jouw bedrijf al een stukje groter. Je kan nu een bedrijfsauto bestellen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie