Iedereen weet het probleem van inktpatronen, ze zijn erg duur en welke kan u het best kopen? Eerst heb je al een printer gekocht die al best wat geld heeft gekost en dan moet u nog eens de inkt kopen. Inktcartridges kunnen snel hoge prijzen bereiken en gaan vaak niet lang mee. Alles hangt af van hoeveel en hoe intensief de printer wordt gebruikt. Er is echter een oplossing voor uw probleem. Er zijn ook goedkope inktpatronen, u moet enkel zelf nog de keuze maken welk inktpatroon u koopt. Je kan steeds te rade gaan online of bij de verkoper in de winkel. Als u het type van uw printer kent is het makkelijk om het juiste inktpatroon te kiezen. Het grote voordeel wanneer u de juiste inktcartridge koopt is dat uw printer langer meegaat en de kwaliteit optimaal is. Cartridges zijn er in verschillende maten, capaciteiten en prijzen. Kies een patroon met een hoge capaciteit en beslis of je een cartridge van het huismerk wilt kopen of toch voor een bekend merk gaat. Om de kwaliteit te garanderen, kunt u beoordelingen lezen of in de winkel om hulp vragen.

 

Wat is belangrijk bij het kopen van inkt?

Natuurlijk wilt u het beste voor uw printer en dat uw printer zo lang mogelijk werkt. De juiste cartridge is belangrijk voor het drukwerk. Daarom is het belangrijk om goede keuzes te maken en verschillende cartridges met elkaar te vergelijken. Standaard vertelt de printer ons welke cartridge geschikt is voor de printer en welke niet of minder.

 

Kiest u voor een A-merk of een huismerk?

Er zit veel verschil in prijs bij verschillende aanbieders van inktcartridges. Vaak wordt er gekozen voor de producten van de A-merken waarbij ook de printer is aangeschaft. Voor het gevoel is dit beter voor de printers. Maar er zij veel aanbieders die goedkope inktcartridges aanbieden. Dit kan wel 50% in prijs schelen. Onderzoek heeft daarbij aangetoond dat deze inktcartridges even goed presteren als de A-merken. Pas dus op dat u geen dief van uw eigen portemonnee wordt.

 

Het is de combinatie van de juiste inkt met goed papier

Naast inkt is ook papier belangrijk. Er zijn verschillende soorten papier, maar niet alle soorten papier passen voor ieder inktpatroon. Na het kopen van de printer is dus de eerste stap het vinden van de juiste inkt voor uw printer om daarna het juiste papier te kopen.

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie