Niet iedereen heeft er al eens van gehoord, maar de onesie is langzaam maar zeker aan populariteit aan het winnen. Dit kledingstuk is het beste te beschrijven als de meest ideale outfit voor wie ’s avonds op de bank hangt met een filmpje. Het feit dat het ‘onesie’ heet komt doordat het uit slechts één deel bestaat, oftewel ‘one piece’. Het is namelijk een broek en een trui, maar dan aan elkaar vast, oftewel een soort super groot babypak, want zo wordt het ook vaak genoemd. Je kunt zowel een onesie voor heren als voor dames kopen, want het is een heel genderneutraal ontwerp.

Waarom zit een onesie zo lekker?

Het feit dat er bijna geen naden in zitten maakt zo’n onesie zo super lekker zitten. Je hebt geen riem nodig want hij blijft uiteraard gewoon zitten doordat de trui er aan vast zit, en dus knelt er niks in de taille of in je buik. En laat dat nu precies zo fijn zijn als je thuis op de bank hangt. Waarschijnlijk zijn alle lockdowns en corona-maatregelen de reden dat dit kledingstuk ineens super veel verkocht wordt. Iedereen moet natuurlijk zoveel mogelijk thuis blijven, en dan worden dit soort super chille outfits ineens als een razende verkocht. Zowel de onesie voor heren als voor dames is in korte tijd veel populairder geworden. Overigens zijn ze er ook voor kinderen, maar dat is eigenlijk niks nieuws. Dit soort pakjes voor kinderen bestaan immers al sinds we ons kunnen heugen.

Het beste alternatief voor onesies

Ben jij ook zo’n mega fan van jouw onesies, maar vind je ze soms wel irritant? Als je naar de wc moet bijvoorbeeld, dan moet je zo’n onesie net als bij een overal helemaal uittrekken om op de wc te kunnen gaan zitten. Zeker voor vrouwen kan dat heel erg irritant zijn. Als het koud is in de badkamer of de wc dan zit je echt even te kleumen tot je klaar bent. Om die reden kiezen veel mensen toch voor een relaxte joggingbroek met een losse trui. Als je het echter niet erg vindt om die paar minuten per dag (op de wc) even bijna in je nakie te zitten dan gaat er natuurlijk verder helemaal niets boven je chille onesie. Bestel er gelijk een in meerdere kleuren zodat je lekker kunt afwisselen, en een andere kunt pakken als de ene in de was zit!

Categories: Blog

0 Comments

Geef een reactie