Ben je op zoek naar een rondreis Kroatië? In Kroatië geniet je van prachtige en diverse natuurtaferelen. Door het uiteenlopende karakter van verscheidene gebieden, zal je dagenlang door het land kunnen reizen zonder hetzelfde landschap tweemaal te zien. Bergen en dalen, kloven en kalkbergen, de wonderschone kustlijn en de kleine eilandjes: tijdens een rondreis Kroatië geniet je van de geweldige natuur die Europa te bieden heeft. De Dalmatische kust wordt overigens gesierd door kuststeden met rijke Romeinse historie, zoals Trogir en Sibenic.

Paklenica, Plitvice en Krka

Als je zoekt naar een rondreis Kroatië, zoek dan niet verder! Via Google vind je allerlei reisbureaus waar ze verschillende rondreizen door Kroatië aanbieden. Een van deze reizen is een rondreis Kroatië langs Paklenica, Plitvice en Krka. Tijdens deze vakantie ga je er op uit met de auto en bezoek je de mooiste plekken van Kroatië. Zo vind je tussen Split en Zagreb prachtige bergen en rivierdalen en kan je genieten van de Nationale Parken die het land sieren. Bezoek de rits eilandjes van Kornati en de prachtige blauwe meren van Plitvice. Ook kom je langs de zeer schone kustlijn tijdens deze rondreis Kroatië: een mooier uitzicht zal je niet snel tegenkomen. Wanneer je tijdens de rondreis Kroatië aankomt bij de Krka rivier kun je overigens perfect kajakken, raften en mountainbiken. Of gewoon genieten van een goede wandeling. Deze autovakantie langs hotels duurt acht dagen en kan direct online worden geboekt.

Smeltkroes van Europese culturen

Een andere reis die we tegenkwamen tijdens onze zoektocht is de ‘Smeltkroes van Europese culturen’: een 9-daagse rondreis waarbij je hoofdzakelijk geniet van groene eilanden, Italiaanse gastronomie en het pastorale en heuvelachtige binnenland. Tijdens deze vakantie bezoek je tal van Middeleeuwse stadjes, zoals het artistieke Groznjan en het adelaarsnest Motovun. Ook kan er worden gesnorkeld en gedoken bij Krk, Losinj en Cres. Het gebied van de Adria is overigens rijk met hotels en fantastische cuisine.

Rondreis Kroatië: heerlijk weg, maar toch in de buurt

Tijdens een rondreis Kroatië staat natuurbeleving als het hoofdthema van de vakantie. Er is een goede balans tussen relaxen, activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezichtigen. Omdat je tijdens de rondreis Kroatië langs allerlei culturele punten komt, wordt hier onderweg aandacht aan besteed. In enkele van deze culturele locaties is het zelfs mogelijk om te overnachten. Dit wordt dan ook gedaan: tijdens een rondreis Kroatië overnacht je in zeer sfeervolle locaties met een rijke historie.

Categories: Blog