Slechts zes jaar bestaat het merk Nubikk. Het is opgericht in 2012 en nu is het bezig aan een langzame opmars in de wereld. En dat is niet meer dan terecht. Het merk, dat ook een grote variatie aan Nubikk Heren schoenen verkoopt, valt op in het straatbeeld door zijn leuke, moderne looks. En dat is waar de moderne man toch ook op aast. Nubikk Heren schoenen staan voor stijl en comfort. Alle reden dus om ze eens aan te trekken en te proberen.

Nubikk Heren schoenen: van Nederlandse bodem

Nubikk Heren schoenen komen van Nederlandse bodem. Uit Waalwijk om precies te zijn. Nubikk viel meteen al op en in 2014 wonnen ze een Zilveren Schoen voor het snelst opkomende nieuwe merk. Dat is ook geen wonder want het merk staat voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk Heren schoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. Dat is waarom het merk ook in België en Duitsland populair is.

Draagcomfort voorop

Het draagcomfort staat bij Nubikk Heren schoenen voorop. Je moet natuurlijk vaak voor langere tijd met schoenen doen en soms moet je lange dagen erop lopen. Het is daarom erg belangrijk dat je echt de tijd vindt om de juiste schoenen te vinden. Nubikk Heren schoenen geven je een ruim aanbod en de keuze is groot. Zelf kun je echter ook op een aantal zaken letten om het draagcomfort nog meer te verbeteren. Koop je schoenen aan het eind van de dag. Dan zijn je voeten wat dikker en ook dan moeten ze lekker zitten. Pas in de winkel ook altijd beide schoenen. Mensenvoeten zijn nu eenmaal meestal niet altijd gelijk. Het is belangrijk dat je bij beide voeten weet dat de schoenen goed zitten. Koop vervolgens de schoenen die het lekkerste zitten aan je langste voet. Als je de schoenen langer wilt gebruiken, houd er dan rekening mee dat voeten wat langer worden naarmate je ouder wordt.

Maar ook stijl is belangrijk

Maar laten we eerlijk zijn: ook de stijl van Nubikk Heren schoenen is belangrijk. Dat is waarom het merk streeft naar toegankelijke High end ontwerpen die passen bij een breed publiek. Zo weet je zeker dat er in de collectie altijd iets voor jou bij zit. Vooral ook omdat Nubikk Heren schoenen veel diversiteit geven in prints, stijl en soort. Zo kun je jouw kledingstijl altijd moeiteloos combineren met de juiste schoenen. Het is duidelijk dat Nubikk Heren schoenen geen voorbijgaande trend zijn. Dit merk zal de markt nog lang bespelen.

Categories: Blog