Bij TheNewMotion zijn we gek van dingen die nieuw zijn, ons in beweging brengen en vooral trending zijn. De Michael Kors zonnebril is zo’n item dat we al enkele jaren zien in de wereld van mode, maar dat nog altijd zeer trending is. Daarom gaat het blog van vandaag over de Michael Kors zonnebril! Zelf ben ik helemaal gek van dit merk. Je kunt natuurlijk een bril tegen de zonnestralen kopen van Ray-Ban (beetje saai), Hugo Boss (beetje mannelijk), of Guess (iets te popi). Ik ben echter meer een liefhebber van stijlvolle klasse en dat is precies iets dat het merk Michael Kors heeft.

Het merk Michael Kors

Michael Kors in een merk dat is vernoemd naar de oprichter en eigenaar van het merk. Michael Kors is een Amerikaanse ontwerper die vroeger zelf model was, waardoor hij al jong actief was in de mode industrie. Omdat hij op jonge leeftijd al begon met zich verdiepen in de mode wereld en model heeft gestaan voor een breed scala aan merken, heeft hij veel ervaring opgedaan.

Tijdens het modellenwerk ging Kors naar Het Fashion Institute of Technology. Deze opleiding maakte hij echter nooit af! In plaats daarvan ging hij verder met het ontwerpen van zijn eigen designs. En in 1981 was het zo ver: zijn eerste succesvolle collectie voor vrouwenkleding was op de markt.

Een klein stukje geschiedenis van dit gave merk! Maar nu over naar de designs van de Michael Kors zonnebril!

Stijl, design en collectie

In de collectie Michael Kors zonnebrillen vind je Aviators, spiegelbrillen, tortoise brillen en een heleboel unieke monturen en designs. De designs van Kors zijn ontwerpen vanuit moderne overwegingen en spelen eigenlijk altijd in op de huidige trends. Daardoor kun je er vanuit gaan dat wanneer je een Michael Kors zonnebril aanschaft, deze een lange tijd mee zal gaan. Bovendien passen de brillen bij een zeer groot aantal outfits. Van sportief, tot chique. Dat maakt de brillen ideaal om te combineren.

Een Michael Kors zonnebril koop je hier!

Zelf ook fan geworden van dit merk? Dan ben je vast benieuwd waar in Nederland je het best een Michael Kors zonnebril aan kunt schaffen. Zelf bestel ik al mijn accessoires bij Brandfield, een webshop met een groot aantal A-merken in het aanbod. Dat doe ik niet alleen omdat ze bij deze webshop hebben wat ik zoek, maar ook omdat ze een officieel dealer zijn van Michael Kors. Zo weet ik dat ik altijd the good stuff in huis haal! Hopelijk heb je wat gehad aan dit blog.

Categories: Blog