Wist je dat je tegenwoordig zelfs een elektrische vouwfiets aan kunt schaffen? De e-bike trend van de laatste jaren zal je vast niet zijn ontgaan, maar nu blijken de slimme ingenieurs van Stella zelfs een elektrische vouwfiets te hebben ontwikkeld! Bij TheNewMotion zijn we uiteraard gek op compleet nieuwe manieren van vervoer en transport (naast allerlei andere online ontwikkelingen).

Toen we dus hoorden dat er elektrische vouwfiets op de markt is, zijn we gelijk op onderzoek uitgegaan! Al snel bleek dat de mensen die nu al een elektrische vouwfiets rijden (de early adopters) behoorlijk fan zijn van hun handige vervoersmiddel.

Ervaringen van gebruikers

De meeste mensen die een op een vouwfiets rijden, die doen dit voor hun werk. Het openbaar vervoer is natuurlijk ideaal wanneer je in de stad werkt, omdat er vaak weinig parkeerplek beschikbaar is. Dat ligt natuurlijk wel aan waar je werkt en wat de parkeergelegenheden zijn, maar over het algemeen is dit een lastig punt. Een elektrische vouwfiets is dan ideaal, vooral voor mensen die langer dan 10 minuten (na de treinreis) op de fiets moeten zitten. De ervaringen van gebruikers liegen er niet om: een opvouwbare e-bike is perfect voor mensen die met het openbaar vervoer reizen.

Praktisch, zuinig én makkelijk mee te nemen

Een elektrische vouwfiets is vanzelfsprekend makkelijk op te vouwen. Dat maakt de fiets ideaal om mee te nemen wanneer je met het openbaar vervoer reist (en dan voornamelijk met de trein). Maar ook wanneer je op vakantie gaat en wat meer wil zien dan de camping, is een elektrische vouwfiets natuurlijk ideaal. Voor korte en middellange afstanden is een e-bike sowieso een ideaal vervoersmiddel, maar wanneer je deze ook nog eens makkelijk in de auto mee kunt nemen… Dikke bonus! Wij zijn daarom behoorlijk fan van deze fiets, net als de huidige gebruikers.

Je eigen elektrische vouwfiets

Deze praktische fiets is een product van de slimme ingenieurs van Stella. In een handomdraai van je vouwpakket een e-bike maken: dat is behoorlijk handig! Ben je benieuwd waar je je eigen handige elektrische vouwfiets kunt vinden? Een goede koop is zeer waarschijnlijk de Citta: dé e-bike van 2018. Deze heeft een 10,5 Ah 36V accu (voor degenen wie het niks zegt, dat is een beste accu voor een opklapbare fiets!). De actieradius is namelijk wel 70 kilometer. Dat houdt in dat je 70 kilometer kunt fietsen voordat de accu leeg is. Ideaal dus voor korte en middellange stukken! Wij van TheNewMotion zijn er in ieder geval gek van, jij hopelijk ook.

Categories: Blog