Ben jij een badkamer aan het inrichten? Dat begint met een mooie toilet. Naar de WC kunnen is het natuurlijk het allerbelangrijkst. Je kunt er ook voor kiezen het toilet apart te installeren, en de badkamer alleen in te richten voor het douchen en dergelijke. Dan moet je een douchebak uitzoeken. Neem een douchebak van Douche Concurrent en je weet zeker dat je een goede uitzoekt. Belangrijk is dat je veel grip hebt op de vloer zodat je niet uitglijdt en dat je hem goed schoon kan houden zodat hij lang mee gaat. Hieronder lees je hierover meer.

Niet uitglijden!

Met een douchebak van Douche Concurrent weet je zeker dat je veilig in je douche kan staan. De douchebakken van Douche Concurrent hebben namelijk extra veel grip, zodat jong en oud fijn kan douchen zonder slipgevaar. Je hoeft ook niet te investeren in zo’n ouderwets rubberen matje in je douche, dat staat ook echt voor geen meter. Neem een stijlvolle douchebak van Douche Concurrent en je zorgen over slipgevaar zijn verleden tijd. Er zijn allemaal verschillende soorten, met van die bobbeltjes erin of juist met een glad vlak (maar geen glad oppervlak).

Douchebak van Douche Concurrent duurzaam houden

Een douchebak kan heel lang mee gaan. Echter moet je daar ook wel deels zelf voor zorgen. Daar hoort bij dat je hem regelmatig schoonmaakt bijvoorbeeld. Ook moet je badkamer goed geventileerd worden, dus zorg voor een afzuiger of douche naast een open raam. De badkamer is namelijk vochtig, dus zodra die vochtigheid niet snel weggaat kan er schimmel ontstaan. Dan is niet alleen je douchebak naar de mallemoer, ook je muren kun je dan gaan schrobben. Ook is het belangrijk dat je je douchebak niet met de verkeerde materialen schoonmaakt. Daarover hieronder meer.

Nooit een schuursponsje gebruiken om schoon te maken

Om je douchebak van Douche Concurrent schoon te maken, maak je dus geen gebruik van schuursponsjes of chloor. Deze middelen zijn namelijk heel slecht voor het materiaal van de douchebak. Zorg dus dat je het vuil ook nooit zo ver laat komen dat je aangekoekt vuil hebt in je douchebak, want dan heb je dus een probleem om dat schuursponsjes niet mogen. Er is verder niet een manier die het meest effectief is voor het schoonmaken van je douchebak, maar je kunt bijvoorbeeld antikalk erop doen zodat er geen kalkaanslag ontstaat. Een regulier sponsje is vaak al voldoende om je douchebak en toilet schoon te houden.

Categories: Blog