De term ”support your locals” wordt nu wel heel letterlijk, want als er een merk is dat je steeds vaker tegenkomt dan is het Daily Paper wel. Vooral de hoodies van het merk behoren tot the new motion. Je hoeft je straat maar uit te lopen en je komt al iemand tegen met een kledingstuk van het merk. Het merk komt uit Amsterdam wat dus echt lokaal is. De eigenaars hebben er voor gekozen om Afrikaanse invloeden in dit te gekke merk verwerken. Als jij nog niet met dit merk loopt dan moet daar maar gauw verandering in komen. Ga je mee met the new motion?

daily paper

Ben jij klaar voor Daily Paper ?

Natuurlijk is je antwoord ja, maar ben je er ook echt zeker van. Dit merk heeft ready to wear kleding waar je er altijd top in uitziet. En het gekke is dat het er met de kleding van Daily Paper eigenlijk nooit uitziet alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan. Je ziet er gewoon hip, fris en leuk uit. Dat is toch waar je elke dag voor zou willen gaan? Daily Paper speelt super goed in op de behoefte van mensen om verzorgd uit te zien zonder al te veel moeite. En volgens the new motion doen zij dat heel goed. Het merk heeft ook alles voor een complete outfit. En ja, ook jij bent vast en zeker klaar voor dit lokale merk met Afrikaanse invloeden.

De Daily Paper hoodies

Ik ga het toch weer hebben over de hoodies van het merk, want die zijn niet zomaar enorm populair. De sweaters zijn er in een hoop verschillende felle kleuren. En dan hebben we het niet alleen over wit, bruin, grijs en zwart. Nee ook rood, geel en blauw kom je tegen. Daily Paper heeft de zogenoemde ‘’captain hoodie’’ een band om de  mouw gegeven. Dit zorgt er voor dat het ook echt lijkt op een kapiteinsband. Daily Paper heeft daar goed aan gedaan, want wie wilt er nu niet rondlopen als een kapitein? En als je nu denkt: over welke hoodies gaat dit? Dan kan ik alleen maar zeggen dat je een kijkje moet nemen.

Daily Paper online

Je lekker maken over een merk en vervolgens niet vertellen waar je het kunt bestellen? Nee dat gaan we natuurlijk niet doen. Je kunt de collectie van Daily Paper namelijk gewoon bestellen op een van onze favoriete kledingwebshops. Fresh Cotton heeft alles wat je  van dit merk wilt hebben. Gelukkig hoef je na het bestellen van jouw Daily Paper artikelen ook niet lang te wachten. Als je vandaag een bestelling plaatst heb je deze morgen al in huis!

 

Categories: Blog