Als je op vakantie gaat neem je het liefst zo veel mogelijk dingen mee. Als je met het vliegtuig gaat is dat onmogelijk, maar met de auto kan er aardig veel mee. Voor de mensen die houden van boten is het zelfs mogelijk om het geliefde bootje mee te nemen op vakantie. Met behulp van een goede boottrailer kun je namelijk zonder zorgen lange afstanden afleggen. Je boot kan met een boottrailer gewoon mee naar je volgende vakantie bestemming. Voor een bootliefhebber als ik was het hebben van een goede boottrailer iets wat zeker nodig was. Het is namelijk al een keer fout gegaan. Wil je meer weten over mijn ervaringen met een trailer? Of wil je weten wat de perfecte plekken zijn in Europa om  te varen? Lees dan verder!

Mijn boottrailer raakte los

In 2013, dus zo een vijf jaar geleden bedacht ik voor het eerst om met mijn boot over de grens te gaan. Mijn bestemming was Zuid-Frankrijk wat niet belachelijk ver ligt. Tijdens het rijden raakte mijn boottrailer midden in Frankrijk los. En het gekke is dat niemand het meteen had opgemerkt. Kortom, het was een gevaarlijk situatie geworden. Gelukkig hebben we de boot en de trailer kunnen redden. Na die keer heb ik nooit meer een trailer gekocht bij een goedkoop winkeltje. Vooral met dingen als een boottrailer is het namelijk van belang om veiligheid te waarborgen! Koop jouw trailer dus nooit op een buitenlandse website waar alles een beetje vaag wordt uitgelegd. Om lekker met je boot en boottrailer op weg te gaan heb je een boottrailer van een goede website nodig. tegenwoordig weet ik wel beter en heb ik mijn trailer bij de webshop van itrailer.nl gekocht! Als je er nog een nodig hebt is die website een absolute aanrader.

Met de boot en boottrailer naar…

Als je met de boot op vakantie gaat is het natuurlijk wel zo leuk als je naar leuke plassen en meertjes kunt. In Europa zijn er gelukkig genoeg mooie wateren om op te kunnen varen. Een van mijn favorieten is de Lac de Sainte-Croix! Het uitzicht is geweldig en met een goede trailer krijg je jouw boot zonder moeite naar die locatie. Het Embalso de Regajo is een goede tweede als je naar spanje gaat. Als je je een beetje oriënteert kom je meest mooie wateren tegen om op te varen. Voor de echte vaarliefhebbers is een vakantie zonder te varen namelijk niet compleet!boottrailer

Categories: Blog