Bent u op zoek naar een eye-catcher voor uw bedrijf? Een nieuwe trend op het gebied van marketing en reclame is het vervaardigen van een 3D logo voor uw bedrijf. U kunt het 3D logo aan de wand van uw winkel plaatsen, maar het is ook mogelijk om het 3D logo tijdens een beurs of evenement in te zetten. Op deze wijze valt uw bedrijf beter op tussen de andere stands. Het 3D logo wordt vervaardigd van piepschuim en is zeer eenvoudig te monteren. Het materiaal kan daarnaast zelfs buiten aan de gevel opgehangen worden. Het piepschuim is in vrijwel iedere vorm en kleur te produceren. Deze originele reclame-uiting is een leuke manier om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Piepschuim 3D logo van hoogwaardige kwaliteit

De logo’s of letters die u bij Piepschuimlogo.nl besteld, worden vervaardigd uit XPS-hardschuim (geëxtrudeerd polystyreen). Dit is piepschuim van een hoogwaardige kwaliteit. Het is zeer sterk, glad, hagelwit en licht. Het is dan ook niet te vergelijken met het doorsnee EPS piepschuim (geëxpandeerd polystyreen). Bij het gebruik van EPS piepschuim blijft de bolletjesstructuur zichtbaar. Het wordt daardoor minder strak dan XPS-hardschuim. XPS-hardschuim is zeer gemakkelijk te monteren vanwege de lichte structuur. Het is daarnaast ongevoelig voor vocht en zeer sterk. Bovendien heeft XPS-hardschuim een zeer lange levensduur en is het 100 procent recyclebaar. Een logo van XPS-hardschuim is een milieuvriendelijke manier van tijdelijke of langdurige reclame voor uw onderneming.

Uw 3D logo van XPS-hardschuim: de mogelijkheden zijn eindeloos

Het grote voordeel van het gebruiken van XPS-hardschuim voor uw logo is dat het in iedere vorm te produceren is. Zelfs voor de moeilijkste bochten en verzoeken biedt het XPS-hardschuim een oplossing. Daarnaast gebruikt Piepschuimlogo.nl hoge kwaliteit verf. De logo’s worden bespoten met drie lagen watergedragen verf. Hierbij gebruikt Piepschuimlogo.nl het NCS-kleursysteem van Sigma/PPG. Hierdoor kunnen de drukkleuren (PMS-kleuren) zeer dicht benaderd worden. Als u van plan bent het logo buiten te monteren, is het verstandig het piepschuim te behandelen met een polyurethaan coating. Deze zeer dunne, maar sterke componentencoating zorgt ervoor dat het logo beter beschermd wordt tegen de weersinvloeden.

Wilt u ook een 3D logo? Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in wat Piepschuimlogo.nl voor uw onderneming kan betekenen? Doe dan nu een offerte aanvraag via de website. Bij Piepschuimlogo.nl staat service en benaderbaarheid voorop. U ontvangt daarom binnen 24 uur een offerte op maat. Na akkoord is de levertijd 10 tot 15 dagen.

Categories: Blog